Unibet Online Series X

Det har blivit dags för den tionde upplagan av turneringsserien Unibet Online Series, där även Unibet Open Online ingår.

Serien består av totalt 132 olika events på en mängd olika inköpsnivåer med sammanlagt 1 miljon euro i den garanterade prispotten.

Bland höjdpunkterna hittar du bland annat UO Main Event där 250 000 euro står på spel – den största garanterade prispotten någonsin!

Självklart kör vi även massor av satelliter där du kan kvala in till de större eventen.

Datum:

  • Turneringsserien pågår från den 9 november till 16 december.

Så funkar det:

  • Ladda ner pokerklienten eller spela direkt i webbläsaren.
  • Gå till turneringslobbyn och sök på ”UOS” för att hitta alla event som ingår i serien.
  • Ta plats vid bordet och se hur långt dina kort kan ta dig.
     
Till poker
Regler och Villkor
  • Kampanjen pågår från den 9 november 2020 klockan 00.00 UTC (klockan 01.00 svensk tid) till den 16 december 2020 klockan 23.59 UTC (den 17 december klockan 00.59 svensk tid).
  • Satellitbiljetterna som delas ut inom ramen för den här kampanjen är giltiga i 7 dagar och går inte att byta ut eller föra över till andra spelare. Alla eventuella vinster som du gör när du använder biljetterna är fria från omsättningskrav.
  • Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra kampanjen.
  • Unibets allmänna regler och villkor gäller.
  • Om översättningen av någon anledning inte skulle stämma överens med den engelska originalversionen av dessa regler och villkor, så är det alltid den engelska versionen som gäller.
  • Regler och villkor uppdaterades senast den 9 november 2020 klockan 00.00.