Privat Online Poker – Spela poker med dina vänner

Nu finns det möjlighet att spela Online Poker med dina vänner på Unibet! Många av våra pokerspelare startade sitt pokerintresse genom att först spela hemma med vänner och familj. Med Unibet Home Poker är det nu möjligt att återkomma tillbaka till hur allting började. För de som vill hålla sina spel på en mer personlig nivå är Unibet Home Poker ett alternativ.

 

OBS: Vi har nu förenklat registreringsprocessen för privata online pokerturneringar:

 

Allt du behöver veta:

 • Se till att vara minst 6 spelare
 • Fyll i formuläret minst 48 timmar innan turneringen börjar
 • Se till att alla spelare har ett aktivt Unibet-konto med ett tillräckligt saldo för att uppfylla inköpskraven innan turneringen börjar.
 •  

Du kan välja att spela från:

 • Stationärt (PC och Mac) – direkt i webbläsaren – genom att besöka https://www.unibet.se/poker och klicka på "spela nu"
 • Desktop (PC och Mac) - Pokerklienten - ladda ner klienten från pokersidan. Det är det rekommenderade sättet att spela från en stationär dator eftersom det ger den bästa spelupplevelsen.
 • Mobil (iOS och Android) - ladda ner Unibet Poker-appen för optimerat spelande i mobilen - finns här https://www.unibet.se/apps/poker-app
 • Se till att du alltid följer Unibets regler och villkor (finns här)

 

2019 - Poker - Avatar - Black-916x200-Swedish SEO.gif

 

 

Poker med vänner

Observera att innan du startar ditt eget privata pokerspel behöver Unibet att minst sex spelare är delaktiga. Det finns en lägre inköpsnivå inställd på 1 Euro och en toppgräns på 50 euro hela tiden.

Så länge ni kan uppfylla ovanstående krav kan ert privata spel skapas. Nedan följer information om hur ni startar:

 • Börja med att besöka Unibet Community-sidan och tråden som specifikt är dedikerat till att spela virtuell poker med vänner. Längst ner på sidan finns en tråd där spelare måste ange följande information:
 • Först behöver vi ett namn på turneringen: Hitta en smidig titel som sammanfattar dig och dina vänner. Vi rekommenderar dock att hålla ert namn enkelt.
 • Ange datum och starttid med i CET. Dessa är grunderna men vi behöver några mer specifika detaljer.
 • Berätta om ditt avsedda spelformat - vad behöver du när det gäller rebuy, freezout, PKO och KO? Antalet spelare - mellan 6 och 9 - måste också bekräftas. Slutligen, var vänlig och meddela oss om tidsnivån / turneringshastighet och startsumma.

När all information har vidarebefordrats kan ditt spel skapas och det kommer att vara klart att spela från den angivna tiden.

 

Privat Pokerspel

Att starta sitt egna privata online pokerspel kan ha sina uppenbara fördelar för dem som föredrar att få en mer personlig spelupplevels. Ibland kan faktorer som jobbet, reseproblem eller andra omständigheter komma i vägen och det är en av orsakerna till varför privat online poker med vänner kan vara ett alternativ. Reserestriktioner borde inte längre kunna komma i vägen och det är därför Unibet erbjuder andra alternativ att spela poker.

Att organisera insatser, hantera kort in mot den långa kvällen kan ibland bli lite påfrestande och spelupplevelsen minskar. Genom att organisera dina privata pokerspel online via Unibets Poker app, hanterar Unibet hela spelprocessen så varje spelare kan fokusera på varje spelrunda.

 

Online poker med vänner – skapa egna privata bordsspel och turneringar i poker

Nu har spelare möjlighet att skapa sina egna privata bordsspel och turneringar i poker. För spelare som vill delta i andra privata spelrum är det bara till att besöka sidan och titta igenom forumet för att se om det finns ett spel ledigt. Alternativt är det enklare att bara göra ett eget inlägg och leta efter likasinnade själar som kommer att engagera sig i ditt privata pokerrum.

Om du redan har en grupp av vänner och bestämt datum, behöver du bara göra ett inlägg med en begäran så kommer teamet på Unibet att skapa ert egna pokerspel, redo för dig och dina vänner att börja spela.

 

Sammanfattning av privata pokerturneringar på Unibet

För att kunna komma åt den privata poker-appen kan spelare använda någon av de två plattformarna - iOS eller Android. Spelar du stationärt, går det att välja mellan att spela via webbläsaren eller ladda ner pokerklienten direkt till datorn via den här länken. Klienten är kompatibel för både Mac/OSX och Windows samt Linux.

Vi vill uppmärksamma att alla spelare läser igenom Unibets regler och villkor. Samverkan och chip dumping är något som är strängt förbjudet och kommer att hanteras i enlighet med de regler som vi angett på vår hemsida.

Sammanfattningsvis vill vi önska alla som väljer att använda vår funktion att skapa sina egna privata pokerspel en rolig och tillfredställande spelsession.

 

Använbara länkar:

Frågor och svar gällande Unibets Community

Unibets formulär för att skapa privata pokerturneringar

Registrering av konto

Pokerlobby