Specialspel med Unibet odds - Betting guide

Specialspel är något som intresserar många och därför har vi på Unibet utökat och bättrat på utbudet av den spelkategorin spel. Inom fotboll, tennis och ishockey presenterar Unibet regelbundet mängder av marknader med konkurrenskraftiga odds och inte minst specialspel för att kunna ge en bättre totalupplevelse. Dessutom har Unibet lanserat en ny typ av specialspel under rubriken Unibet-Dubbeln som består av unika kombinationsspel som inte går att hitta eller kombinera någon annanstans. Det skapar helt nya typer av erbjudanden och spelupplevelser med häftiga kombinationer på många av de stora matcherna. Håll utkick efter aktuella Unibet-Dubblar vare sig det handlar om betting på tennis, hockey eller fotboll för att se om du hittar några häftiga kombinationer som passar dig.

 

Spela Unibet specialspel 

 

Unibet-Dubbeln erbjuder helt unika spelkombinationer 

Unibet-Dubbeln är ett specialspel som inget annat spelbolag erbjuder. Specialspelet Unibet-Dubbeln består av en kombination som inte går att spela på annat sätt, till exempel kombinationer på att två lag eller spelare ska göra mål, assist, skott på mål eller något annat.

Det kan exempelvis handla om en match mellan Manchester United och Manchester City. Unibet-Dubbeln kan till exempel erbjuda följande: ”Minst 3 mål i matchen och att Haaland och Rashford gör minst 2 mål sammanlagt”. Då går spelet in om detta inträffar:

Matchen innehåller minst tre mål OCH något av följande nedan:

- Haaland gör minst två mål

- Rashford gör minst två mål

- Rashford gör ett mål och Haaland gör ett mål

Detta är bara ett exempel på hur Unibet-Dubbeln kan användas på fotboll. När det vankas stora matcher eller turneringar i ishockey och tennis erbjuds också Unibet-Dubblar. Överväg att prova dessa specialspel för en ny typ av bettingupplevelse.

 

Unibet odds på fotboll - specialspel med fotbollsbetting

När det kommer till Specialer är fotboll den största kategorin hos oss på Unibet. Det är alltid massor av spännande marknader på såväl tränare som spelare vad gäller övergångar. Innan en säsong i exempelvis Premier League finns det odds hos Unibet på vem som blir första tränaren att bli sparkad.

Om en tränare väl får sparken dyker det snabbt upp nya odds på vem som blir nästa tränare att ta över. Det fortsätter så hela vägen fram tills säsongen är över då nya spekulationer börjar. Ofta får ett gäng tränare gå efter säsongen. Detsamma gäller i Allsvenskan, Serie A och flera andra europeiska ligor.

Silly Season är något som också lockar många. Vilken blir Harry Kanes, Lionel Messi eller Pontus Janssons nästa klubb? Framförallt om det är en stor internationell stjärna vars kontrakt går ut brukar intresset vara stort för många. Unibet har flera spelare listade med odds på vilken klubb som blir den nästa för spelaren i fråga.

Givetvis finns det många fler exempel av odds på fotbollsbetting hos Unibet. Den som vill kan spana in våra specialspel regelbundet för att se den uppdaterade listan av odds och marknader som är tillgängliga inom betting på fotboll.

 

Tennisbetting med specialspel

Betting på tennis är omåttligt populärt och vi på Unibet har alltid bra odds när det kommer till tennis betting. Du har säkert redan stenkoll på att vi streamar massor av tennis inklusive de fyra Grand Slam-turneringarna Australian Open, Wimbledon, Franska Öppna och US Open. Men vi har också massvis av olika specialspel tillgängliga på tennis för den som vill ta del av detta.

Under Vinnarspel finns många långtidsspel och specialare som vinnaren av ATP Touren eller nästa stora Grand Slam-turnering, samt även marknader på vem som är rankad som världens bästa tennisspelare efter säsongen och mycket annat. Se alla våra specialspel på tennis för en uppdaterad lista på vad som är aktuellt just nu. Det är inte komplicerat när man väl ser spelen, man förstår snabbt hur de fungerar.

Dessutom finns ibland även Unibet-Dubbeln på tennis, specialspel som erbjuder en ny dimension också när det gäller betting på tennis. Unibet-Dubbeln utvecklas ständigt med nya typer av kombinationer, och även om spelen först introducerades på fotboll erbjuds specialare nu också på ishockey och tennis.

 

Betting på hockey med specialspel

Vid sidan av fotboll är intresset för ishockey i Sverige enormt stort, och Unibet satsar ständigt på att utveckla utbudet av hockey odds för den här absoluta favoritsporten. Ett bevis på det är att Unibet sedan 2023 är NHL:s officiella sponsor i Sverige. Därmed har utbudet för odds på världens bästa hockeyliga förbättrats radikalt till en nivå som ingen annan i Sverige kan erbjuda.

Det märks också på kategorin specialspel. Unibet erbjuder massor av odds utöver traditionella matchodds och livebetting. Fokus ligger på ligorna med störst intresse – SHL och NHL – där betting på specialmarknader blir allt populärare. Du kan spela på vilket lag som vinner respektive konferens i NHL eller vilka som vinner SM-guld i SHL. Antalet bettingmarknader fortsätter att öka inför varje säsong.

Dessutom erbjuds Unibet-Dubbeln flera gånger per säsong på NHL och annan ishockey. Precis som när det gäller betting på fotboll kan man genom den här typen av specialspel satsa på exklusiva kombinationer som bara finns tillgängliga hos Unibet. Det ger högre odds och en annorlunda spelupplevelse med möjlighet att kombinera marknader på en unik betslip.

 

Unibet-Dubbeln och specialspel i mobilen

Med Unibets Odds app får du tillgång till allt som Unibet erbjuder. Det inkluderar Unibet-Dubbeln som blivit så extremt populär på kort tid. Ta fram appen var du än befinner dig med hela spelutbudet direkt i din smartphone och surfplatta. Det skapar perfekta förutsättningar till en mycket mer flexibel spelupplevelse, tillgänglig oavsett var du är någonstans. Upplev spänningen med specialspel var du än är och utnyttja friheten med Unibets app, där du förstås också hittar samtliga odds och marknader samt all livestreaming.

 

Sammanfattning av specialspel hos Unibet

Specialspel och Unibet-Dubbeln är något som väldigt många spelare uppskattar. Därför satsar Unibet stort på att utöka och ständigt förbättra utbudet. Efter succén med Unibet-Dubbeln inom betting på fotboll, fortsätter utbudet nu att breddas så att det också omfattar betting på tennis och hockey. Planen är att fortsätta expanderingen för att göra Unibet-Dubbeln och andra specialspel allt mer tillgängliga.

Upplev fördelarna och spänningen med specialspel hos Unibet och den värld av sportbetting odds och bettingmöjligheter som finns tillgängliga var som helst från valfri enhet.

 

Skapa ett konto