Virtuella sporter – så spelar du

Vad är virtuella sporter? Och hur fungerar odds på virtuella sporter? Även om intresset för att betta på virtuella sporter ständigt ökar, så är det fortfarande många spelare som är osäkra på hur spelformen fungerar. 

För vilka virtuella sporter finns det egentligen och hur kan man betta på en virtuell match? Läs vidare så ska vi ge dig svaren på dessa frågor - så att du också kan komma igång med virtuell sport här på Unibet.  

 

Betta på virtuella sporter när som helst

Virtuella sporter handlar alltså inte om ”riktig sport ”. Du spelar inte på en faktisk fotbollsmatch utan på ett spel som enbart sker virtuellt. Därför erbjuder den här typen av spel en alldeles särskild form av spänning – och du välja att betta när som helst.

För att betta så kommer du till exempel först för att välja ditt lag och därefter på vilken match du vill spela på. Du kan till exempel välja att betta på en vinst för hemmalaget eller en bortavinst eller ett oavgjort resultat. Med andra ord en klassiskt 1x2-bet.

 

Så här går du till väga för att komma igång med virtuell sport: 

Börja med att välja din virtuella sport. 

Kolla de aktuella oddsen och välj det resultat som du vill spela på.

Du kommer även att få justera din insats.

Därefter kan du följa den virtuella sporten för att se om din satsning delar ut på någon vinst.

 

Strategi för virtuella sporter

Till skillnad från traditionella sporter så pågår virtuella sporter alltså hela tiden. Du behöver därmed inte vänta på att en match ska starta- istället så kan du göra din insats och följa spelet direkt.

Hur vinner man då? Virtuella sporter styrs helt och hållet av en slumpgenerator. Det är alltså slumpen som avgör om det blir en vinst eller inte - precis som i klassiska slots och spelautomater. Till skillnad från traditionell sportbetting kan du alltså inte använda en särskild strategi när det gäller virtuell sport.

Besök vår Virtuella sporter lobby för att ta del av alla virtruella sporter som är tillgängliga för spel på Unibet. 

 

Populära spel

På Unibet har du tillgång till flera olika virtuella spelmarknader. Du kan till exempel spela på Eurocup virtuell fotboll. Och om du brukar spela på vanliga fotbollsmatcher så kommer du garanterat att känna igen dig i upplägget. Du kan till exempel välja att spela på resultatet i både halvtid och fulltid. Vidare har du tillgång till marknader som antal mål i matchen. Hur långt ett spel är varierar. I just Eurocup så varar matchen under 4 minuter. 

Därutöver så har du självfallet även tillgång till flera andra virtuella sporter. Om fotboll lockar kan du till exempel välja att spela på Champions League i virtuell form. Andra populära sporter är basket och tennis. Missa inte heller att kolla in de bettingalternativen som inbjuds inom galopp och greyhound.

Om du vill spela på sport som inte utövas virtuellt så kan du besöka vår klassiska sport lobby där du ser alla sporter och ligor som är tillgängliga för sport betting