De 5 bästa tipsen för att bli en bingomästare

En chans att vinna lite extra pengar är såklart alltid lockande, men att få vara med i en grupp för svenska bingospelare innebär inte bara det utan är också en givande och rolig upplevelse. Därför har vi sammanställt några speltips som hjälper dig att bli en bingomästare:

 

Välj noga din speltid för bingo online 

Ju fler som spelar, desto större blir bonusen, men desto mindre blir också sannolikheten att du vinner. Om du spelar tidigt på morgonen eller sent på kvällen finns det färre spelare och en mindre jackpott, men chansen att vinna blir däremot större. Alla spel visar antalet spelare som spelar så att du kan räkna ut den potentiella sannolikheten för att vinna innan du ansluter till bingorummet.

 

Spela bingospel lite och oftare

I stället för att tappa fattningen och satsa alla pengar på ett och samma spel kan du spela mer regelbundet och för mindre summor. Det innebär att dina potentiella vinster kommer att bli mindre, men det är troligare att du får ut mer av dem på längre sikt. Många bäckar små!

 

Kolla in bingo spelen med progressiva jackpottar

En bra jackpott i ett bingo spel ger dig chansen att kamma hem en extra stor vinst. Vi har flera bingospel med progressiva jackpottar, där vinstsumman ökar varje gång en spelare köper en bingobricka i spelet. Om du hellre föredrar ett bingo spel med fast jackpott vinst så har vi flera sådana bingospel också. Besök vår sektion för bingo jackpottar för att läsa mer.

 

Spela svensk bingo med flera kort

Ju fler kort du spelar med, desto större sannolikhet är det att du vinner. Priset på varje bingobricka varierar beroende på vilket spel du spelar och på jackpottbeloppet. Tänk bara på att du inte behöver ha full bricka för att vinna – om du lyckas få en eller två rader vinner du även då kontantpriser.

 

Hur spelar man bingo? Gå med i vårt bingocommunity!

Det är alltid en bra idé att vara med i vårt onlinebingo-community och delta i chatten. Det gör bingo ännu roligare och du kan dessutom samla tips från erfarna spelare samt vinstbonusar från community-modererade spel. Besök även vår bingo guide som förklarar de olika varianterna av online bingo spel.

Du når alla bingo rum dygnet runt från mobilen. Både genom Unibets hemsida men också via Unibets casino och bingo app!

 

Bingospel online